Kosteus- ja vesivahingot

Kosteus- ja vesivahingot voivat saada alkunsa monesta eri syystä. Syitä ovat yhtälailla inhimillinen erehdys, rakennevirheet että huolimattomuus. Pahimmillaan kosteusvahingot ovat rakenteiden purkamista vaativia suuria ja pitkäkestoisia saneeraus- ja kuivausoperaatioita. Ylimääräinen kosteus rakenteissa aiheuttaa myös homevaaran. Teemme mm. kosteuskartoitukset, koneelliset kuivaukset, homesaneeraukset, desinfioinnit, vedenpoistot ja konsultoinnit. Tietoa toteuttamistamme vesivahinkosaneerauksista ja niiden kustannuksista löydät Vahinkotieto.fi-palvelusta.

Kaikilla kosteuskartoittajillamme on voimassa oleva PKM-sertifikaatti (pätevöitynyt kosteusmittaaja) sekä Eurofins Expert Services rakenteiden kosteuden mittaaja-sertifikaatti.

Ota yhteyttäTutustu vesivahinkotapauksiin Vahintotieto.fi:ssä

Kuinka välttää vesivahinko?

Vesi- ja kosteusvahinkojen välttämiseksi kannattaa hanat ja liitokset pitää kunnossa ja vuotavat letkut korjata. Pyykkiä pestessäsi varmista, että pesukoneen likaveden poistoletku johtaa varmasti viemäriin. Älä myöskään jätä pyykin- tai astianpesukonetta (tai muita sähkölaitteita) pyörimään valvomatta. Jos hajun tai muun havainnon perusteella epäilet, että kotonasi tai työpaikalla on ongelmia, kannattaa ottaa yhteyttä alan ammattilaisiin vahingon paikallistamiseksi, arvioimiseksi ja korjaamiseksi.

vesivahinkosaneeraukset

vesivahinkosaneeraukset

Yhteydenotot


Mikko Väinölä
Toimitusjohtaja, rak. ins. (AMK)
040 562 1470
mikko.vainola@ps-palosaneeraus.fi

Tuija Ahlqvist
Työnjohtaja
050 558 3279
tuija.ahlqvist@ps-palosaneeraus.fi

Teemu Jantunen
Eurofins Expert Services rakenteiden kosteuden mittaaja
050 464 9052
teemu.jantunen@ps-palosaneeraus.fi

Marko Helenius
Pätevöitynyt kosteudenmittaaja (PKM), Eurofins Expert Services rakenteiden kosteuden mittaaja
040 568 5494
marko.helenius@ps-palosaneeraus.fi

Pertti Tunkkari
Pätevöitynyt kosteudenmittaaja (PKM), Eurofins Expert Services rakenteiden kosteuden mittaaja
050 529 6629
pertti.tunkkari@ps-palosaneeraus.fi