Muut vahinkoalan palvelut

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös mm. lämpökaapeleiden vianhaku ja korjaukset, lämpökamerakuvaukset, sähkötyöt, erikoispesut ja -puhdistukset, vahinkoarvioinnit ja valvonnat. Voit tutustua tarkemmin toteuttamiimme saneerauksiin Vahinkotieto.fi-palvelussa.

Ota yhteyttäTutustu saneerauskohteisiimme Vahinkotieto.fi:ssä

Lämpökaapelit

Jos sähkökäyttöinen lattialämmitys ei toimi, vika saattaa olla lämpökaapelissa. Tällöin vauriokohta täytyy paikallistaa esimerkiksi lämpökameran avulla. Tämän jälkeen lattia avataan ja vioittunut kaapeli korjataan.

Lämpökamerakuvaus

Lämpökuvauksen avulla voidaan paikantaa rakennuksessa oleva lämpövuoto tai ilmavuoto. Lämpökamerakuvaus ei edellytä rakenteiden purkamista, ja alustavat tulokset nähdään heti paikan päällä. Lämpövuoto saattaa ilmetä vetoisuutena tai kylmyytenä erityisesti pakkaskeleillä. Vuotokohta ei välttämättä ole suuri, mutta energiankulutuksen kannalta se voi silti olla merkittävä. Tyypillisiä ilmavuodon aiheuttajia ovat ikkunoiden pokat ja ovenkarmit. Lämpökuvaus saattaa paljastaa myös kosteusvaurion rakenteissa.

Lämpökamerakuvaus

Sähkötyöt – sähköpätevyys 1

Teemme myös sähkötyöt asiantuntemuksella.

Erikoispesut ja -puhdistukset

Suoritamme vaativat puhdistukset, kuten kalmatyön vaatimat puhdistustoimenpiteet. Kaikki käyttämämme pesu- ja puhdistusaineet ovat Tukesin hyväksymiä. Emme käytä ionisaattoria tai otsonointia missään purku- tai kunnostuskohteessamme.

Vahinkokartoitukset

Meiltä voit tilata myös vahinkokartoitukset.

muut_palvelut

Yhteydenotot


Mikko Väinölä
Toimitusjohtaja, rak.ins. (AMK)
040 562 1470
mikko.vainola@ps-palosaneeraus.fi

Tuija Ahlqvist
Työnjohtaja
050 558 3279
tuija.ahlqvist@ps-palosaneeraus.fi