Kokonaisvaltaista vahinkoalan palvelua

Teemme kiinteistön ja irtaimiston jälkivahinkotöitä kuten puhdistuksia, pesuja, purkuja, kuivauksia, kosteuskartoituksia, homepölysaneerauksia, tarvittaessa desinfiointeja ja hajunpoistoja. Vahinkosaneerauksen jälkeinen kohteen kuntoon saattaminen sähkötöineen kuuluu myös palveluntarjontaamme. Sähkötöiden suunnittelu ja urakointi sekä kosteusvahinkojen torjunta ovat myös osa erikoisalaamme.

Ympäristövahinkotapauksissa selvitämme haitta-aineiden levinneisyyden, teemme riskiarvion ja valvomme tarvittaessa kunnostuksen sekä laadimme tarvittavat viranomaisasiakirjat. Meiltä saa myös konsultointipalveluita kaikissa alaamme koskevissa kysymyksissä.


palosaneeraukset

Palosaneeraukset

Meiltä saat irtaimiston ja kiinteistön saneeraukset ja puhdistukset, irtaimiston varastoinnin, tarvittaessa savunhajunpoiston sekä konsultointia.

Lue lisää palosaneerauksista

vesivahinkosaneeraukset

 Vesivahinkosaneeraukset

Teemme mm. kosteuskartoitukset, koneelliset kuivatukset, homesaneeraukset, tarvittavat puhdistukset, vedenpoistot ja konsultoinnit.

Lue lisää vesivahinkosaneerauksista

ymparistovahingot

Ympäristövahingot

Teemme mm. pilaantuneen maaperän tutkimukset ja kunnostukset, öljyvahinkosaneeraukset, vesi- ja sedimenttinäytteenotot sekä ympäristölupahakemukset.

Lue lisää ympäristövahingoista

korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Tarvittaessa kunnostamme vahinkokohteet, joiden palopuhdistus-, purku-, kuivaus- tms. toimenpiteisiin olemme osallistuneet, vahinkoa edeltävälle tasolle.

Lue lisää korjausrakentamisesta

muut_palvelut

Muut palvelut

Meiltä saat myös mm. asiantuntevat sähkötyöt (sähköpätevyys 1), lämpökamerakuvaukset, lämmityskaapelien vianhaut ja vaativat puhdistukset.

Lue lisää sähkötöistä ja muista palveluista