Auktorisoitua vahinkojen kunnostusta

PS-Palosaneeraus Oy on vuonna 1992 perustettu keravalainen vahinkoalan palveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä. Olemme auktorisoitu vahinkourakoitsija (AVU), ja olemme erikoistuneet tulipalojen, veden ja homeen aiheuttamien vahinkojen kokonaisvaltaiseen kuntoon saattamiseen sekä ympäristövahinkoihin.


Avaimet käteen -periaate

Toimintomme on integroitu saumattomaksi kokonaisuudeksi. Kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme nopeaa, luotettavaa, korkealaatuista ja asiakkaidemme toivomukset huomioivaa kokonaispalvelua. Toteutamme tarvittavat purku-, kuivaus- ja kunnostustyöt ensikartoituksesta loppuraporttiin, jolloin saat kaiken kätevästi yhdestä paikasta. Näin syntyy selvää ajan ja kustannusten säästöä.

Kokenut ja kotimainen edelläkävijä

PS-Palosaneerauksen henkilökunta koostuu koulutetuista ammattilaisista, joilla on takanaan vankka kokemus lähes 15 000 palon, veden, homeen tai öljyn vaurioittaman työkohteen saneerauksesta. Siitä huolimatta koko henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti vastaanottamaan tulevaisuuden haasteita. Olemme edelläkävijöitä myös uuden teknologian käyttöönotossa ja hyödyntämisessä. Vaadimme myös kumppaneiltamme aina huippuosaamista. Olemme täysin kotimainen yritys myös työntekijöidemme osalta.

PS-Palosaneeraus Oy palkittiin vuonna 1999 kunniamaininnalla palveluosaamisestaan ensimmäisessä Svenska Handelshögskolan Hankenin järjestämässä ”Award for Excellence in Relationship Marketing and Management” -kilpailussa.

Vastuullinen toimija

Kannamme vastuuta työtekijöidemme turvallisuudesta ja terveydestä. Kun työympäristön haittoja ei pystytä poistamaan tarpeeksi tehokkaasti teknisin keinoin, työntekijän on käytettävä henkilökohtaista suojavarustusta. Työturvallisuuteen panostetaan jatkuvalla suojavälineiden hankinnalla, koulutuksella ja seurannalla. Kaikki kohteemme on vakuutettu asianmukaisin henkilö- ja vastuuvakuutuksin. Käytämme ainoastaan Tukesin hyväksymiä pesu- ja puhdistusaineita. Emme käytä otsonointia hajunpoistoon.

Olemme auktorisoitu vahinkourakoitsija