Företag

PS-Palosaneeraus Oy är ett serviceföretag inom skadebranschen, baserat i Kervo. Företaget är en auktoriserad skade-entreprenör (AVU, auktorisoitu vahinkourakoitsija). Vi erbjuder högklassiga helhetstjänster snabbt, pålitligt och enligt kundens önskemål.

Du får alla tjänster från samma ställe, vilket sparar tid och kostnader.

PS-Palosaneeraus som företag

Personal

PS-Palosaneeraus består av en utbildad personal, som har bakom sig starka erfarenheter av mer än 13000 olika brand-, vatten-, mögel- och miljöskadesaneringar. Personalen utbildas kontinuerligt inför framtidens utmaningar. Vi kräver alltid förträfflighet av vår personal samt även av våra samarbetspartners.

 

Personalens kontaktuppgifter

Sektorer

Vi har specialiserat oss på helhetsbildande reparationer och saneringar av brand-, vatten-, mögel- och miljöskador.

Vi gör post-skadeföreföreyggande jobb för både fastighet och lösören, såsom rengöringar, tvätter, rivningar, fuktkartläggningar, torkningar, mögelsaneringar, luktsaneringar samt vid behov desinficeringar.

Bekanta dig med våra tjänster

Vahinkotieto.fi – ett nytt verktyg för utvärdering av skadefall

PS-Palosaneeraus har samlat material från brand-, vatten- och miljöskadesaneringsprojekt i över 23 års tid (över 13000 olika fall).

Vi har bestämt oss för att dela med oss informationen, selektivt. Därför har vi utvecklat en ny nättjänst, där det är lätt att hitta liknande, tidigare skadefall försedda med bilder samt beskrivning av saneringsprocessen och mängden arbetstimmar som använts.

Tjänsten är riktad till fackmän inom försäkrings- och saneringsbranschen, men även för skadeoffer samt dess representanter.

I databasen finns för tillfället över 500 olika skadefall, och vi uppdaterar databasen kontinuerligt med nya fall. Vårt mål är att erbjuda tusentals av olika slags skadefall.

Ett begränsat antal av skadefall finns även på svenska och utbudet ökar med tiden!

Bekanta dig med Vahinkotietokanta

Vahinkotieto.fi är en utgiftsbelaggd tjänst. I gratisversionen är endast en liten del av skadeinformationen tillgänglig. Priser hittar du på Vahinkotieto.fi-sidan.